Sara Jovanović

Sara Jovanović

Pevačica

SARA JOVANOVIĆ, poznata i pod pseudonimom Sara Jo, je pop pevačica. Svetski mediji su je nazvali „Lolitom dvadeset i prvog veka“. Na sceni se pojavila 2012. godine kao učesnica muzičkog šoua Prvi glas Srbije, gde je osvojila treće mesto. Naredne godine je kao članica grupe Moje 3 sa pesmom „Ljubav je svuda“ predstavljala Srbiju na 58. izboru za Pesmu Evrovizije u Malmeu.

U junu 2013. godine Sara je promovisala duet pod nazivom „Ujutru“ koji je otpevala sa Markom Mandićem, a iste godine je učestvovala u humanitarnom šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“. Godine 2014. godine je snimila singlove: „Ko je ovde ko“, „Provokacija“ (za film „Mali Budo“) i „Mahovina“ koju su slušaoci Naxi radija proglasili za pesmu godine.

Sara voli da se druži, da putuje, da uči strane jezike, da peva, glumi, igra, da se šminka i da dekoriše nokte. Pored italijanskog, zna engleski, španski i francuski jezik. Za sebe kaže da je uporna, posvećena, kreativna i originalna. Ima specifičnu boju glasa i uzor je mnogim devojkama.