Nađa Jokanović

Nađa Jokanović

Menadžerka

NAĐA JOKANOVIĆ je suosnivačica i direktorka marketinga i poslovnog razvoja najposećenijeg fashion, beauty i lifestyle web magazina u Srbiji, Wannabe Magazine-a. Po struci je diplomirani farmaceut – medicinski biohemičar, a pored toga, završila je i MBA studije. Nađa i njena partnerka Nina Milović su svoj prvi preduzetnički projekat, Wannabe Magazine, pokrenule još 2010. godine, a u međuvremenu su lansirani i sajtovi kao što je Wannabe Bride, moderan portal posvećen planiranju venčanja i porodice, i Wannabe Man, prvi srpski lifestyle portal za muškarce. Drugi preduzetnički projekat, dizajnerski modni brend za devojčice Lena Petra Girlswear, pokrenule su krajem 2016. godine.

Nađa je do sada nominovana za nagradu „Cvet Uspeha“ koju dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije, kao i za nagradu „Najuticajnije žene na srpskoj startap sceni„, dok je kompanija Wannabe 2015. godine bila nominovana za nagradu „Poslodavac godine u kategoriji malih preduzeća“, koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera.

Nađa je aktivna članica Srpske asocijacije menadžera. Pored toga, aktivna je u promociji preduzetništva kroz različita predavanja i konferencije širom Srbije.